ISBN 9789051799439 – Prijs € 19,50 – Formaat 14 x 21 cm Paperback, 314 pagina’s

Het boek is verkrijgbaar via internet: gopher.nl en in elke Nederlandse boekhandel.

Over het boek

 

Mijn leven bestaat al jarenlang uit het laten van dingen. Als een duikboot zwem ik onder het leven door.

 

Als je in een warm en liefdevol nest

bent opgegroeid en later als

marketingmanager successen boekt bij Pitt Drink, dan heb je niet zo gek veel issues. Zou je denken. En toch heeft Florine van Dieven – Flo voor intimi – die in overvloed.

 

Op het oog houdt ze zich vrolijk staande in een vrouwenwereld vol schone schijn en onderhuidse haat en nijd. Maar ondertussen zit ze zichzelf in de weg op elk denkbaar gebied. Voor haar geen pasta, zwemfeestje of chardonnay. Met een leuke man onder de douche? Graag, maar met kleren aan! Met het najagen van een bizar ideaalplaatje heeft ze er een tweede baan bij.

 

Dan zet Flo’s beste vriend Sam haar voor het blok. Het wordt tijd om te stoppen met deze onzin en écht te gaan leven. Sam heeft een punt. De vraag is alleen: hoe moet ze dat gaan doen? Haar zoektocht leidt tot hilarische en ontroerende verwikkelingen.

Over de auteur

 

Niet wie je bent, maar hoe je overkomt is nogal vaak een drijfveer in de wereld die vrouw heet. Hoe vaar je met meer vertrouwen en zelfverzekerdheid op eigen kompas? Met veel humor en inlevingsvermogen laat Hester van ’t Hek dit in de wervelende pageturner ‘Spring!’ zien.

Nieuws

  • Final check

    –_351C7394-6DA6-864B-9388-DD932D0D2BE0_ Content-Transfer-Encoding: quoted-printable Content-Type: text/html; charset=”utf-8″ Dit moet hem= dan worden. Wil je hem nog 1 keer screenen. Luv you   I.D.R. (Iddo) van =E2=80=99t......

Deel dit via social media:
Share
error: © www.hestervanthek.nl