Hester van 't Hek - Spring! - Hebban

Win ‘Spring!’ in ruil voor een recensie op Hebban

In haar debuutroman Spring! schrijft Hester van ’t Hek over Florine van Dieven, wiens leven al jarenlang bestaat uit het laten van dingen. Ze zwemt als een duikboot onder het leven door. Wij verloten een aantal exemplaren van dit boek! Benieuwd en bereid een recensie te schrijven? Doe dan mee met deze giveaway!

Over Spring! :
Als je in een warm en liefdevol nest bent opgegroeid en later als marketingmanager successen boekt bij Pitt Drink, dan heb je niet zo gek veel issues. Zou je denken. En toch heeft Florine van Dieven – Flo voor intimi – die in overvloed.

Op het oog houdt ze zich vrolijk staande in een vrouwenwereld vol schone schijn en onderhuidse haat en nijd. Maar ondertussen zit ze zichzelf in de weg op elk denkbaar gebied. Voor haar geen pasta, zwemfeestje of chardonnay. Met een leuke man onder de douche? Graag, maar met kleren aan! Met het najagen van een bizar ideaalplaatje heeft ze er een tweede baan bij.

Dan zet Flo’s beste vriend Sam haar voor het blok. Het wordt tijd om te stoppen met deze onzin en écht te gaan leven. Sam heeft een punt. De vraag is alleen: hoe moet ze dat gaan doen? Haar zoektocht leidt tot hilarische en ontroerende verwikkelingen.

Kans maken?
1. Vul onderstaand deelnameformulier volledig in.
2. Beloof in het opmerkingenveld om na het lezen van dit boek een recensie (min. 300 woorden) op Hebban te schrijven.

Succes!

Hebban
Deel dit via social media:
Share
error: © www.hestervanthek.nl